Ciutat

El PDECat rectifica i no donarà suport a rebatejar la plaça d’Antoni Llonch

Els nacionalistes s’abstindran en la moció per no “violentar” les persones i entitats que s’hi han oposat a treure el nom d’Antoni Llonch

Vista aèria de la plaça d'Antoni Llonch / ÓSCAR ESPINOSA

El PDECat ha pres la decisió d’última hora d’abstenir-se en la moció que es presenta avui al ple per rebatejar la plaça d’Antoni Llonch en plaça de l’U d’octubre. Sense el suport dels nacionalistes, aquesta la proposta no prosperarà, ja que en principi només li donaran suport els altres proposants, ERC, la Crida per Sabadell, i els regidors no adscrits Lluís Monge i Carles Bosch.

La candidata de Junts per Sabadell -marca del PDECat a les properes municipals-, Lourdes Ciuró, ha donat suport a aquesta decisió del grup municipal pels posicionaments en contra d’institucions, entitats, la família i molta gent a títol personal que ha mostrat la seva oposició apel·lant al caràcter benefactor d’Antoni Llonch. “No volem violentar a aquestes persones”, ha assegurat Ciuró.

L’alcadable nacionalista ha recordat que l’1-O representa la unió  el consens. Per això, considera que no es pot tirar endavant una proposta que crea divisió. En aquest sentit, Ciuró ha carregat contra l’equip que “ha gestionant malament aquest canvi del nomenclàtor”. D’aquesta manera, el PDECat s’abstindrà, per tal que es busqui un lloc  “d’unió i el consens que respecti els valors de l’1-O”.

Comentaris
To Top