Oci i cultura

Els treballs manuals i les aficions se citen aquest cap de setmana a Fira Sabadell

Una màquina de Rex Arcade / VICTÒRIA ROVIRA

Aquests dies 5, 6 i 7 de setembre Fira Sabadell acull la a 1a fira de treballs manuals i aficions de Sabadell, DIYversió!. La mostra reunirà 40 expositors i més de 80 activitats d’oci perquè tothom gaudeixi dels seus passatemps favorits.

El saló és la barreja del concepte DIY –Do it Yourself–, vinculat amb els treballs manuals, i la paraula versió per donar cabuda a aficions tan variades com els jocs de taula o maquetisme. DIYversió! reunirà 40 expositors de sectors tan diferents com patchwork, scrap, pintura i jocs arcade. A més d’un mercat amb venda directa al públic, també hi ha previst tot un conjunt d’activitats, tant dins del recinte firal com a l’exterior.

Paral·lelament, s’organitzaran tallers de costura, scrapbooking, demostracions de cuina, ball o classes magistrals de patronatge o maquillatge. També hi haurà espai per a presentacions de llibres, exhibicions d’esgrima, teatre, jocs de taula, poder fer un recorregut en segway o surf sense aigua, a més de formar part d’un concurs de videojoc. D’altra banda, també es preveuen actuacions de cant coral, orquestres, ball i música de diferents estils (country, claqué irlandès…) i la fira comptarà amb una zona food-trucks.

Zona infantil

Com a complement a totes aquestes activitats s’ha previst una zona infantil dinamitzada per persones participants en programes municipals d’ocupació de l’especialitat d’atenció a la infància i mainaderes. Hi haurà un espai per a infants de 0 a 4 anys amb 3 racons de psicomotricitat, jocs i representació de titelles i un altre per a més grans de 5 anys on es podran fer diferents tallers de construcció de joguines o creació de decoracions amb scrap entre d’altres coses.

Horari

L’horari de la Fira serà el següent: el 5 d’octubre, de 17 a 21 h; el 6 d’octubre, de 10 a 21 h, i es tancarà el 7 d’octubre, de 10 a 20 h; la inauguració oficial es farà divendres a les 18h. La fira l’organitzen l’Ajuntament de Sabadell, la Fira Sabadell i Good Idea Events, amb la col·laboració de Barcelona Fabrics, Abacus i Rex Acarde.

Comentaris
To Top