Ciutat

Una dona en estat molt greu després de ser atropellada mentre anava en patinet

L’accident va produïr-se a les 16:24 de la tarda. Una dona de 39 anys, empleada d’un supermercat proper, va resultar ferida molt greu en xocar amb un camió de gran tonatge. Segons ha pogut confirmar el Diari de Sabadell, la dona es dirigia en patinet elèctric, per la vorera i a gran velocitat cap al pas de vianants de la cruïlla entre la carretera de Prats de Lluçanès amb el carrer d’Antoni Forrellad, a la Creu Alta. Testimonis de l’accident han indicat al D.S. que el camió circulava a una velocitat adequada i amb el semàfor en verd, i que “probablement la dona no va poder frenar a temps el patinet”.

La Policia Municipal ha indicat que les causes exactes de l’accident encara no s’han pogut esclarir. “S’està realitzant el corresponent atestat de trànsit”, han indicat fonts del cos. “La investigació està encara en marxa i no podem confirmar ni negar que l’accident s’hagi donat en aquestes circumstàncies”. Al succés hi van intervenir dues ambulàncies i tres dotacions de policia local i mossos d’esquadra.

Imatge aèria de la cruïlla entre la Carretera de Prats de Lluçanès i el Carrer Antoni Forrellad / ÓSCAR ESPINOSA

Comentaris
To Top