Ciutat

ExpoNadó arriba a Fira Sabadell

ExpoNadó, la fira al voltant del món del nadó, arriba per primera vegada al recinte de Fira Sabadell els dies 10 i 11 de novembre. La inauguració oficial del certamen tindrà lloc dissabte 10 de novembre a partir de les 12 h i comptarà amb la presència del tinent d’alcalde de l’Àrea de Drets de la Ciutadania i Promoció Econòmica, Joan Berlanga, el regidor de Treball i Formació, Eduard Navarro i l’organitzadora Mayra Adell de Marketing Media Kids.

Al llarg de tot el cap de setmana s’oferiran tallers, conferències, xerrades i moltes altres activitats tant per a persones que es plantegen ser pares i mares en un futur o que en breu ho seran i pels que ja tenen infants de 0 a 4 anys. La fira permetrà també conèixer novetats de mercat i comprar productes.

ExpoNadó es podrà visitar en horari de 10 a 20 h. Per conèixer al detall totes les activitats i comprar les entrades anticipades es pot consultar el web.

Comentaris
To Top