Publicitat
Ciutat

ExpoNadó aterra a Fira Sabadell

Les famílies passegen per ExpoNadó / Óscar Espinosa

ExpoNadó ha aterrat aquest cap de setmana a la Fira Sabadell. Des d’avui fins demà a la tarda, les famílies que estiguin esperant el naixement d’una criatura i aquelles que tinguin ja un menut a casa fins els 4 anys, podran gaudir de diferents expositors, tallers i conferències. Tot i que és la quarta edició d’aquesta fira, és la primera vegada que s’ha celebrat a Sabadell. L’organització calcula que entre 5.000 i 10.000 persones passaran pel recinte durant aquests dos dies.

“La fira va començar amb la meva maternitat, està inspirada en el que la maternitat em va dir que necessitava”, explicava la Mayra Adell, organitzadora de l’esdeveniment, i afegia que les famílies “poden trobar tot el que necessiten els nadons des dels 0 als 4 anys”. L’oferta comercial està composta en un 90% d’empreses vallesanes i un 60% de Sabadell. Al llarg del cap de setmana, els assistents també podran gaudir de tallers relacionats amb la criança, la lactància o el part.

També hi hauran conferències com la de l’Armand Bastida, infermer que té un bloc sobre paternitat i criança; la Maria José Cayuela, periodista i fundadora de BlogsFamily, una plataforma amb diferents blocs amb continguts diferents sobre l’educació i la vida familiar; o l’Eva Bach, escriptora i pedagoga, especialitzada en el món de l’educació.

La Lorena i el Dani tenen una criatura de 10 mesos i han decidit passejar-se per la fira. Tots dos destacaven que l’experiència de tenir un fill havia sigut un gran canvi a la seva vida, però que havia sigut un de molt positiu. La Lorena s’ha mostrat interessada sobretot en l’apartat de les conferencies i els tallers. “Un dels aspectes que m’ha semblat més interesant, ha estat el taller sobre lactància, ja que és un aspecte que necessita més recolzament”, explicava la Lorena.

Els pares comencen a implicar-se més

 Aquest matí s’han fet diferents tallers com el de massatge infantil, que anava a càrrec de l’Associació Espanyola de Massatge Infantil. Mares i pares han pogut practicar diferents massatges a la cara, als peus, o l’esquena dels seus nadons. La presencia masculina era molt amplia tant als expositors com a les conferencies i a tallers com aquest.

“Els pares s’impliquen cada vegada més i participen d’aquests tallers i activitats”, explicava la Casti López, membre de l’AEMI. “La dona viu l’embaràs i té la sensació de que és diferent als pares. Aquest triga nou mesos per fer-se al nen i aquestes activitats l’ajuden a conèixer més als seus fills”, comentava la Susana García, un altre membre del taller de massatge.

Comentaris
To Top