Ciutat

Càritas celebra el seu cinquè aniversari a la Fira Sabadell

El bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz reparteix la fideuà / Mireia Comas

Càritas Diocesana de Terrassa ha celebrat avui el seu cinquè aniversari a la Fira Sabadell. Els assistents han gaudit d’una eucaristia oficiada pel Bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz, un dinar de germanor, i aquesta tarda bufaran les espelmes d’un pastís preparat per l’ocasió abans del tancament de l’acte.

En aquests moments, l’entitat està atenent unes 15 mil llars, el que suposa un total de 30 mil persones en la diòcesis de Terrassa. “Hem volgut trobar-nos aquí per celebrar allò que el Papa Francesc ens ha demanat, una trobada significativa amb la gent que ho està passant malament”, explicava Salvador Obiols, director de l’entitat.

Obiols creu que la crisi econòmica de l’any 2008 “encara no ens ha deixat”, i assegurava que moltíssimes persones s’han quedat “tirades a la cuneta”. El director de Càritas Diocesana de Terrassa també ha criticat la situació actual en la que es troben moltes famílies. “És una vergonya que hi hagi gent que cobri 700 euros”, afirmava Obiols.

El president de Càritas Catalunya, Francisco Roig, s’ha mostrat “satisfet” amb les accions de les 10 Càritas que hi ha a Catalunya, i ha animat als socis i voluntaris a continuar treballant per “aquells que estan desatesos”. Pel seu cantó, el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, ha felicitat a l’entitat per la feina feta.

Després de l’Eucaristia, els socis, usuaris i voluntaris de l’entitat han gaudit d’un dinar de germanor. El menú ha consistit en un pica pica i una fideuà que ha servit el bisbe de Terrassa.

Comentaris
To Top