Diners

Fira Casa vol esdevenir el saló de referència de l’immoble

Uns operaris col·locaven dilluns una pancarta del saló a la fira / VICTÒRIA ROVIRA

Un Barcelona Meeting Point vallesà, però incloent reformes i altres serveis relacionats amb la construcció. Fira Casa Vallès aterra per primer cop a Fira Sabadell de divendres a diumenge. Aquest saló de l’immoble vol esdevenir en un referent del sector fora de Barcelona.

Una trentena d’empreses presentaran les seves novetats per donar sortida a les necessitats de l’habitatge. L’organització espera assolir una afluència d’entre 2.000 i 3.000 visitants. El promotor de Fira Casa, Josep Maria Fitó, ha explicat que “també vol ser un punt de trobada perquè els diferents estaments del mercat immobiliari col·laborin per solucionar els problemes del sector”.

Els visitants, que podran entrar de franc, trobaran immobiliàries, despatxos d’arquitectura, complements per a la llar, i habitatge d’obra nova i de segona mà. Per això, Fitó defensa que és un saló més ampli que el Meeting Point, ja que té un component de reforma, “anem un mica més enllà, tothom hi té cabuda”.

El saló inclou una masterclass amb l’analista Gonzalo Bernardos, el consultor sabadellenc Carles Argemí i el mentor Nello D’Angelo. La classe magistral Inmofiracasa 360º tindrà lloc a l’auditori del recinte demà de les 16.45 h fins a les 20 h. L’acte serà presentat per la periodista sabadellenca Elisabet Carnicé.

Oposició municipal

La regidora d’Habitatge, Glòria Rubio, ha avançat en un article d’opinió que no assistirà a Fira Casa, que “l’únic que exerceix és connivència amb els poders econòmics i polítics que estan permetent aquesta barbàrie”. Rubio sosté que el model que promou aquest saló immobiliari “és el mateix que està ofegant econòmicament milers de persones arreu del país”.

En aquest sentit, la regidora assenyala que els preus dels habitatges en general, i a Sabadell en particular, estan augmentant “arran de la mercantilització d’un bé, mentre hi ha la imperiosa necessitat de garantir un sostre en condicions per a tota la població”.

El promotor de Fira Casa, Josep Maria Fitó, ha respost: “Entenc la seva opinió per la seva situació política, però Fira Casa podria haver estat un punt de trobada”.

Comentaris
To Top