Ciutat

Fira Casa aterra a la Fira Sabadell

Un dels expositors de Fira Casa / X.O

Fira Casa Vallès ha aterrat aquest cap de setmana a la Fira Sabadell. Una trentena d’empreses dedicades al sector immobiliari han presentat les seves novetats. Els assistents han trobat despatxos d’arquitectura, complements per la llar i oferta d’habitatge. L’organització ha assegurat que han passat prop de 2.000 persones al llarg dels 3 dies.

El saló immobiliari que aspira a convertir-se en una de les referències del sector fora de Barcelona va començar divendres. L’analista immobiliari Gonzalo Bernardos, el consultor de màrqueting digital Carles Argemí i el coach Nello D’Angelo van fer una masterclass a l’auditori del recinte que va omplir-se.

“Volem ser una plataforma per donar coneixement professional al Vallès i al públic en general, perquè coneguin les avantatges i les desavantatges del sector immobiliari”, explicava Josep Maria Fitó, promotor de l’esdeveniment. Fitó també ha assegurat que “Fira Casa vol esdevenir un punt de trobada per resoldre problemes d’un sector tant dur com el de l’habitatge”.

L’accés al recinte ha estat gratuït durant tot el cap de setmana. Els diferents estands s’han mostrat satisfets amb l’afluència de gent. “He vist molt bon ambient al llarg del cap de setmana”, assegurava Joan Mas, gerent d’Assmas una immobiliària del grup Apialia. Mas ha destacat l’oportunitat que dona la fira per “fer-nos conèixer davant la gent i la possibilitat de fer contactes”. Pel seu cantó, Oscar Muñiz, administrador d’una franquicia de Tecnocasa ha assegurat que han aconseguit “moltes sol·licituds de visites” que espera què es materialitzin en vendes. “Valorem la fira de forma molt positiva. Al principi semblava que no hi haurien molts particulars, però al final ha sigut un resultat satisfactori”, explicava Muñiz.

Comentaris
To Top