Ciutat

Nova onada de crema de contenidors

Durant el diumenge es van produir quatre cremes simultànies de contenidors a la ciutat

Incendi d'un contenidor / CEDIDA

Durant aquest cap de setmana s’han viscut quatre episodis de crema de contenidors, afectant a vuit contenidors en total, un fenomen que es repeteix sovint a Sabadell. La primera va estar diumenge a les 07:17h a la Ronda Collsalarca, 57. El contenidor de reciclatge d’envasos va resultar parcialment cremat. Va ser necessària la intervenció d’una dotació de bombers, una unitat de MMEE i una unitat de Policia Municipal.

Seguidament, a les 07:25 hores, a l’avinguda Can Deu amb el carrer Himàlaia, es va originar un incendi a contenidors de paper, afectant en total a tres contenidors, un d’ells totalment calcinat i dos la resta parcialment cremat.

Cinc minuts més tard, al carrer Vosges, 35, es va produir una nova crema, afectant també a tres contenidors, dos totalment calcinats i un parcialment cremat. En aquest cas, a més, va resultae afectat un vehicle que es trobava estacionat a la zona. Finalment, a les 08:30 hores de diumenge, al carrer Abat Escarré, 2, es va originar un incendi a un contenidor de reciclatge de paper, afectant parcialment.

Comentaris
To Top