Ciutat

Les tres samarretes Pura Ceba del sabadellenquisme militant

Serra, presentant el projecte amb la resta de companys a la Nauva / VICTÒRIA ROVIRA

La iniciativa Pura Ceba presenta tres samarretes amb missatges per reivindicar Sabadell; dues per a grans i una per a petits. A hores d’ara els promotors de la iniciativa tenen en marxa una acció de micromecenatge a Verkami des d’on es poden comprar els primers productes i donar suport a la iniciativa, que pretén aixecar els ànims dels sabadellencs. Volen treure nous productes cada any per Nadal.

El primer disseny reivindica el garrotí més popular de la ciutat i és obra de l’il·lustrador Lion Billar.

El segon disseny fa referència a un dels espais recreatius més populars dels sabadellencs als anys 90, el Sant Pep. L’homenatge és obra de la dissenyadora Maite Nicolás.

Pels més petits, el dissenyador Martí Saíz fa la següent proposta, amb la ceba pirata:

 Tots els dissenys i els que vindran els pensen els creadors de la marca i els executen il·lustradors o dissenyadors locals, encara que els promotors estan oberts a portar la iniciativa a altres disciplines. Pura Ceba és una iniciativa de Roger Serra, Israel Estopà, Jordi Llunell, Pep Marés i Martí Saíz.

Comentaris
To Top