Diners

Munich aterra a Fira Sabadell amb el seu mercat de descomptes

La firma de roba esportiva Munich aterra a partir d’avui a Fira Sabadell. Un any més la marca catalana organitza aquest mercat de productes a preus rebaixats. L’empresa espera rebre uns 10.000 visitants durant els dies 28, 29 i 30 de desembre al Munich Mer.cat. Per accedir-hi caldrà haver estat inscrit al seu web.

En aquest mercat de productes oulet, els sabadellencs podran trobar articles Munich com sabates tovalloles, desuadores, samarretes, ulleres, chancles i accesoris com bolsos o motxiles.

En aquests tres dies s’ofereixen descomptes de fins al 70% del preu habitual amb estoc d’altres temporades i productes dissenyats per a aquest esdeveniment. Si més no, la marca indica que hi hauran productes de 20 euros, 30 euros i 40 euros.

Des que el 2008 la firma va començar a fer aquest mercat, havia estat instal·lat primer a Capellades i des del 2010 a Igualada. Amb la idea d’arribar a més públic es van traslladar a Fira Sabadell, l’any 2016.

Comentaris
To Top