Ciutat

Munich omple Fira Sabadell amb el seu outlet

La Fira Sabadell plena de gom a gom amb el Munich Mer.cat / Victòria Rovira

Les cues no paren de succeir-se a les portes de la Fira Sabadell. Des de l’any 2016, la marca esportiva Munich celebra dins d’aquest recinte el seu mercat outlet. Els assistents poden trobar rebaixes de fins a un 70% en productes com sabatilless, samarretes, dessuadores, ulleres i accessoris. El Munich Mer.cat va obrir les seves portes aquest divendres i continuarà fins demà.

L’accés no és lliure, per entrar-hi s’ha de participar en un sorteig del qual només aconsegueixen entrada entre un 20 i un 25 % de la gent que hi participa, segons explicava el Xavier Berneda, un dels propietaris de la marca. En els tres dies que dura l’outlet, l’empresa calcula que passaran entre 11.500 i 12.500 persones.

Aquest outlet és itinerant. La iniciativa va començar fa 10 anys a Capellades, va continuar a Igualada, l’estació de França i finalment es va establir a Sabadell. “Normalment estem tres anys; activem la zona per donar a conèixer la marca i donem accés a un producte molt més econòmic”, explicava Berneda, i afegia que l’any vinent amb “gairebé tota la certesa”, ja no es farà a Sabadell.

Si les cues a les portes del recinte són llargues, a l’interior de la Fira no hi cap ni una agulla. L’Olaya i l’Abraham són una parella que va aconseguir entrada per aquest any. “Ens hem comprat un parell de sabates cadascun”, explicava ella. L’Abraham ja fa anys que es compra sabatilles d’aquesta marca. “Normalment les agafo per internet, però les ofertes que fan aquí estan molt bé”, assegurava.

Marca internacional amb essència catalana

 “Un dels nostres valors és que som del territori, ens agrada fer país”, assegurava Berneda. La història de Munich es remunta a l’any 1939, quan Lluís Berneda, el fundador, comença la seva activitat sabatera a Sant Boi de Llobregat. Deu anys després, l’empresa s’especialitza en calçat esportiu i l’any 1964, la segona generació de la família va donar el nom amb el qual es coneix actualment. Va ser en aquell moment quan també apareix la “X”, emblema amb el que es coneix la marca.

Enguany, la marca fabricarà més de 1.250.000 sabatilles. Actualment està present a més de 40 països i compta amb més de 30 punts de venda només a Espanya. Un dels seus secrets és la originalitat. “Amb un mateix model, el client pot triar tantes combinacions com vulgui”, explicava Berneda.

Comentaris
To Top