ESPORTS

El CN Sabadell certifica el bitllet davant el Dunaujvarós (7-13)

David Palma donant insutrccions a les seves jugadores durant el partit davant el Dunaujvarós / DS

Classificades. El Club Natació Sabadell va aconseguir el bitllet per als quarts de final de l’Eurolliga després de resoldre en menys de vint-i-quatre hores tres compromisos, dos d’ells en la jornada d’ahir divendres davant Rapallo i Dunaujváros. La classificació, però, es va accelerar gràcies a la victòria del Vouliagmeni davant de les hongareses.

Si dijous els pronòstics eren saber quants gols serien capaces de fer les jugadores de David Palma davant l’amfitrió i ventafocs del grup (24-7), en la doble jornada d’ahir les sabadellenques van exhibir tot el potencial que té aquest equip. Ni les italianes (9-17) ni les hongareses (13-7) -amb una gran actuació de Laura Ester en el tercer quart- van ser rivals per a les de Palma. Avui, però, el Vouliagmeni grec, hauria de presentar més batalla al Club Natació Sabadell.

De cara al transcendental duel per la primera posició d’avui, la figura de la boia pot ser decisiva. Segons el tècnic nedador, una de les claus serà a partir del tercer quart. “Quan la dinàmica defensiva que tenim a l’hora de frenar la boia amb Maica, Paula, Maggie o Mati ens pugui permetre marcar la diferència”. Tot i això, Palma va avisar que si “Ashleigh Johnson està encertada, pot ser decisiva”. Avui, el veredicte.

Comentaris
To Top