Publicitat
Ciutat

El passeig de Can Feu obert al trànsit

Paral·lelament, aquest mateix 29 de gener, s'habilitaran dos passos per a vianants sobre la llosa que cobreix les vies del tren

El passeig de Can Feu avui, ja obert al tràfic / ÓSCAR ESPINOSA

Després de més d’un any tancat al trànsit, el passeig de Can Feu torna a estar completament obert a la circulació de cotxes i persones des d'avui al migdia. El Passeig es trobava tancat des del 8 de gener del 2018, arran de les obres de soterrament de les vies del tren. En aquest temps s’han modificat els rasants del carrer per permetre que els Ferrocarrils passin per sota, i no en un pas elevat com ho feien abans.

Els treballs de cobriment han tingut un cost aproximat de 19 milions d’euros, que se sumen als més de 430 milions invertits per la Generalitat de Catalunya per fer el perllongament de la línia del tren a Sabadell. Actualment ja s’han instal·lat els senyals de trànsit, els semàfors i la il·luminació de Passeig; i també s’hi han plantat els arbres. La finalització de les obres al passeig de Can Feu permetrà reobrir part del traçat de la Plaça del Mil·lenari i, per tant, la connexió amb Sant Quirze, Terrassa (N-150) i el nord de Sabadell pel passeig de Can Feu. Sobretot però, l’apertura del carrer  suposarà una gran millora pels veïns i comerciants de la zona.

Publicitat

Passos sobre el soterrament

Des del dimarts 29 de gener, però, que l'Ajuntament ja va habilitar dos passos de vianants sobre el soterrament de les vies. Connectant així els carrers a banda i banda del tren. Concretament dos trams entre el carrer de Caresmar i el carrer de Damià Forment i Júpiter.

En paral·lel, el consistori està en fase de concurs de projectes per omplir el nou espai sobre l’antiga línia fèrria. L'Ajuntament ha indicat al D. S. que aviat farà una presentació de les sis propostes finalistes per ordenar el nou espai, que es posaran a escrutini i valoració dels veïns.

Fotografia del pas de vianants provisional entre els dos trams del carrer Caresmar, que s'obre aquest dimarts 29 / P.J.A.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top