Publicitat
Esports

El CN Sabadell busca el bitllet per la Final Four femenina

/ LLUÍS FRANCO

El Club Natació Sabadell jugarà aquest dimarts 12 de març, a les 19 h, la tornada dels quarts de final de l’Eurolliga davant l’Orizzonte de Catània a la piscina de 50 metres de Can Llong. Les waterpolistes de David Palma tenen peu i mig a la final four després del gran resultat aconseguit a terres italianes, on les sabadellenques van superar les vuit vegades campiones d’Europa per 9 a 12.

Les jugadores de l'Orizzonte, arribant al CNS / D.S.

Un cop superat aquest duel -sempre que no hi hagi una sorpresa majúscula-, el Club disputarà la setena fase final consecutiva per intentar aconseguir la cinquena Copa d’Europa de l’entitat. Una final a quatre que tot fa preveure que se celebrarà a Can Llong els dies 19 i 20 d’abril.

De moment, el que sí que se sap segur són els rivals que poden creuar-se en el camí per aixecar el ceptre europeu: els potents equips grecs, Olympiacos i Vouliagmeni, i el Plebiscito de Pàdua.

El partit d'aquest dimarts es podrà seguir en directe a través de Ràdio Sabadell i Esport 3.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top