ESPORTS

Antonio Hidalgo és el nou entrenador del Centre d’Esports Sabadell

L’excapità arlequinat deixa l’AEK Larnaka per acceptar el repte del Sabadell

Antonio Hidalgo en una imatge d'arxiu a la gespa de la Creu Alta/Ll. Franco

Ja és oficial. L’excapità del Centre d’Esports Sabadell Antonio Hidalgo ha estat l’escollit. En les últimes hores, Hidalgo ha rescindit l’any de contracte que li quedava amb l‘AEK Larnaka xipriota, on exercia en la parcel·la tècnica (també de segon entrenador) des de fa 3 anys, per acceptar la proposta del club arlequinat. Signarà pels 7 partits que resten d’aquesta temporada i la següent en cas d’aconseguir la permanència a Segona Divisió B. Aquest és l’objectiu del tècnic de Canovelles en el primer gran repte com a màxim responsable d’una banqueta professional. Fins ara, només havia dirigit uns partits al Granollers a Tercera Divisió i després va fer el salt a l’AEK Larnaka de la mà d’un altre exarlequinat, Xavi Roca, llavors director esportiu del club xipriota. “Ha estat un home de club molt valuós”, ha confirmat Xavi Roca a Diari de Sabadell.

El perfil

Antonio Hidalgo, de 40 anys, té una llarga i brillant trajectòria com a jugador d’elit. Després de formar-se en el FC Barcelona, va brillar en clubs com el Tenerife, Màlaga, Saragossa i Osasuna entre Primera i Segona Divisió A. També va militar en l’Albacete i una segona etapa en el Tenerife abans d’arribar al Centre d’Esports en el mercat d’hivern de la temporada 2012/13. Va aportar la seva experiència, qualitat i caràcter durant tres temporades (117 partits), essent peça clau al mig del camp. També va lluir el braçalet de capità en l’última campanya, la 2014/15, que acabaria amb el descens a Segona B. Com a jugador el seu últim equip seria el Cornellà, però una lesió va precipitar la seva retirada per iniciar-se en la faceta tècnica en el Granollers.

Ara afronta un autèntic desafiament en el Sabadell. Hidalgo arribarà en les pròximes hores a la nostra ciutat i aquest dimecres a la tarda serà presentat oficialment i dirigirà la primera sessió amb els seus nous jugadors per preparar la primera de les 7 finals al camp del Badalona. En el nou cos tècnic es podria incorporar un altre exarlequinat i sabadellenc com Juvenal Edjogo, company d’Antonio Hidalgo en l’etapa a Segona A. El club destaca la seva valentia per acceptar el repte i creu que té suficient personalitat i actitud per capgirar la difícil situació de l’equip. Com a curiositat, va coincidir amb Manuel Gato en la seva trajectòria com a jugador arlequinat i coneix a alguns futbolistes de l’actual plantilla.

Comentaris
To Top