Ciutat

Aquest dijous comença la primera Fira de Mobilitat Sostenible

Imatge d'arxiu de la Fira / victòria rovira

La 1a Fira de la Mobilitat Sostenible del Vallès porta vehicles elèctrics, bicicletes, patinets i drons a la Fira Sabadell durant el 4,5 i 6 d’abril. L’entrada és gratuïta i estarà oberta des de les 10 h fins a les 20 h, excepte diumenge que tancarà a les 14 h. L’esdeveniment, que està organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i el Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell i província de Barcelona, aposta per mostrar la cara ecològica del transport amb vehicles sostenibles i crear un espai de divulgació del nou sector. Els organitzadors preveuen l’assistència de 1.500 persones en els tres dies.

La Fira permetrà experimentar els productes sostenibles amb tallers demostratius i aprofundir en conèixer les tendències de futur i els projectes en fase experimental. La zona expositiva serà de 3.600 metres quadrats i hi haurà una mostra de vehicles sostenibles i altres activitats per endinsar-se en un futur millor pel medi ambient. Hi haurà 14 expositors, entre els quals la plataforma Live Barcelona, punt de reunió d’empreses i projectes sostenibles.

@FiraMobilitat

Stand Creve a la Fira Sabadell / @FiraMobilitat

Les activitats permanents també tenen el seu protagonisme. Hi haurà simulacions de conducció d’autobús, taller de bicicletes i el Test and Drive a la zona exterior. Els tallers aniran dirigits al món del motor com experimentar la força d’acceleració d’un Tesla fins als 50km/h o adonar-se de quant d’aire contaminat pots respirar. Per a la canalla, contes infantils i jocs de taula com l’oca.

Hi haurà tallers com descobrir com s’electrifica una bicicleta urbana, què és un Tromber o conèixer les mesures de seguretat d’un vehicle elèctric.

Jornades tècniques

Durant els tres dies, més de 70 ponents reconeguts a escala nacional i internacional es reuniran juntament amb 250 professionals que tractaran un gran ventall de temàtiques dins de la mobilitat sostenible. En destaquen Miquel Martí de Moventia, Alfonso Sanz de Gea21, Esther Anaya de l’Imperial College London, Mireia Gascón de ISGLOBAL, Ole Thorson d’INTRA SL, Susana Pascual de la Plataforma de la Qualitat de l’AireFundació per la Mobilitat Sostenible i Segura amb Pau Noy i la Sandra Rodríguez amb PØSTarquitectos. 

Comentaris
To Top