Ciutat

Ciutadans no es reunirà amb el nou govern fins que retiri la pancarta de l’Ajuntament

La pancarta 'Llibertat presos polítics', a l'Ajuntament, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

El grup municipal de Ciutadans (Cs) ha decidit que no es reunirà amb el govern local fins que es retiri la pancarta ‘Llibertat presos polítics’ del consistori. El portaveu del grup, Adrián Hernández, assegura que mantenir-la “suposa acceptar que no existeix una democràcia” i reclama a l’alcaldessa, Marta Farrés, que l’Ajuntament representi a tothom.

El regidor de Ciutadans Adrián Hernández / Óscar Espinosa

Hernández ha suspès la trobada prevista per aquesta tarda amb Farrés per aquest motiu, i l’adverteix que “Cs també marcarà el seu propi tempo“. Des de la formació taronja consideren que “no hi ha excuses vàlides perquè romangui un símbol partidista i separatista en un edifici institucional que és de tots els sabadellencs”.

El regidor de Ciutadans recorda que la nova alcaldessa va prometre en el seu discurs d’investidura “governar per a tots els veïns de Sabadell”, i manté que aquesta pancarta és un símbol que no ajuda a la tolerància i la convivència entre la ciutadania.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top