Publicitat
ESPORTS

‘Adrenalina arlequinada’ és el lema de la campanya de socis

Bruno Batlle i Anna Navés durant la presentació de la campanya / Lluís Franco

El trencaclosques de la campanya de socis del Centre d’Esports s’ha completat. El club ha apostat fort per l’últim partit de la passada temporada al Municipal d’Olot, on es van desplaçar 1.700 seguidors, en el vídeo promocional que pretén transmetre l’adrenalina arlequinada. Aquest és, de fet, el lema de la temporada 19/20: ‘Viu l’adrenalina arlequinada’. En el cartell l’afició és la gran protagonista de fons juntament amb imatges dels tècnics Hidalgo i Juvenal, una pinya dels futbolistes i l’encarregat de material Jordi Bransuela posant les gotes d’emoció i rauxa.

El director general del club, Bruno Batlle, i la vicepresidenta i responsable de l’àrea de màrqueting, Anna Navés, van presentar els eixos principals de la nova campanya amb l’objectiu de fidelitzar els socis actuals i aconseguir atraure famílies i joves bàsicament. Per això s’han establert diferents mesures. “Volem posar-ho el més fàcil possible perquè el soci és el motor del club i la principal font d’ingressos, ara mateix el 50 o 60 per cent del total”, va recordar Bruno Batlle. A partir d’aquest dijous a la tarda ja es poden tramitar les inscripcions a les oficines del club i també es podrà fer on-line.

Quant costa el carnet?

El preu del carnet només ha augmentat al nivell de l’IPC, és a dir el de general passa de 135 a 137 euros (309 la tribuna). La categoria de jubilats/aturat/discapacitat: 97 euros general i 195 tribuna; Jove (de 15 a 25 anys): 90 euros general i 150 tribuna; Infantil (8 a 14 anys): 30 euros general i 65 tribuna. Els menors de 8 anys tindran accés gratuït. Es manté el Vip Or a 1.500 euros.

Ana Navés va voler destacar els avantatges que seguirà tenint el soci durant la temporada. Per exemple, la quota familiar: si els pares es fan socis, els fills menors de 17 anys tenen el carnet gratuït. També hi haurà dues jornades del Soci amb invitacions i facilitats de pagament. També es manté el servei de guarderia. Tot plegat per millorar la xifra de 2.350 socis de la passada temporada. Bruno no creu que l’absència de novetats a la plantilla sigui un condicionant. “Ara és molt aviat i només hi ha hagut dos fitxatges en el nostre grup. S’està treballant al cent per cent i aviat hi haurà notícies positives”.

Publicitat
Comentaris
To Top