Ciutat

“Has de ser molt bon conductor, que portes un taxi!”, una família comparteix l’arribada del seu fill al quiròfan del Taulí

Des del mes de desembre, els infants del Taulí poden anar al Centre Quirúrgic Ambulatori de l’hospital amb un cotxe elèctric teledirigit. Això els permet arribar més tranquils i relaxats en aquest espai d’operacions. El mes de gener, Elite Taxi es va sumar a la iniciativa de l’Onada de Petits Somiures del Taulí i va donar un altre vehicle de les mateixes característiques pels infants, però en aquest cas és un taxi sabadellenc.

Ara una família ha compartit el moment en què el seu fill puja al taxi d’Elite per dirigir-se cap al quiròfan, amb cara de sorpresa i satisfacció. A més, el vehicle, pot fer sonar la música preferida del pacient. El pare d’aquest infant ha portat el vídeo expressament a la parada d’Elite Taxi per agrair-los el gest i ensenyar-los el vídeo. “Mira endavant, has de ser molt bon conductor, que portes un taxi!”, diu el pare al seu fill mentre el veu conduint. En un missatge a Twitter els taxistes asseguren que “això és el millor que podem fer, i el somriure d’aquest nen és més important que totes les nostres batalles”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top