ESPORTS

Hidalgo: “Ens han guanyat de manera merescuda”

Aarón Rey ha estat una de les poques notes positives del partit / Ll. Franco

El tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, ha acceptat la derrota (primera que pateix a la Creu Alta d’ençà que és l’entrenador arlequinat) sense excuses, reconeixent la superioritat del Castelló. “No hem fet un bon partit i ells han guanyat de manera merescuda. Ens tenien ben estudiats, han interpretat millor algunes situacions tàctiques i no ens han permès tenir continuïtat en el nostre joc”, ha subratllat. El de Canovelles també ha lamentat les excessives “errades no forçades” i les imprecisions dels seus homes. “Tècnicament no hem estat bé. Cal analitzar-ho tot per millorar”.

La reacció de la segona part no ha servit per canviar la dinàmica. “Un 0-2 és un resultat molt complicat i el Castelló s’ha sabut tancar al darrere. Hem tingut alguna ocasió per entrar al partit, però no ha estat possible. No hem tingut un bon dia. Ara el més important és saber a on hem fallat per rectificar el més aviat millor”. Antonio Hidalgo també espera poder recuperar efectius que poden ser importants com Lanzarote o Boris Garrós, que no han estat convocats. L’altre descartat ha estat Aleix Coch. Jesús Olmo ha patit un cop i per això ha estat substituït al descans.

Aarón Rey, nota positiva

En una tarda per oblidar, una de les notes més positives ha estat la irrupció d’Aarón Rey a la segona meitat. El gallec tenia un sabor agredolç. “No puc estar content perquè l’equip ha perdut, però jo he pogut debutar i he intentat aportar el màxim possible. El Castelló ha estat un equip molt seriós i ens ha costat massa arribar a la seva àrea. Ho hem intentat tot a la segona part, però era molt difícil. Això acaba de començar i ara ja hem de pensar a recuperar el terreny perdut la pròxima jornada”. Serà a les instal·lacions de Bunyol davant el filial del Llevant, que també es troba amb zero punts després de perdre al Mini Estadi de Vila-real (2-1).

Acte institucional

D’altra banda, a la llotja de l’Estadi es trobava l’empresari sabadellenc Pau MorillaGiner, portaveu del grup de nous inversors que aquest dilluns faran la seva posada de llarg en un acte institucional que comptarà amb la presència de l’alcaldessa Marta Farrés i expresidents del club, entre ells l’actual president de la Federació Catalana de futbol, Joan Soteras. L’ampliació de capital per part de sis inversors estrangers permetrà la viabilitat del club i potenciar la faceta econòmica per aspirar al retorn al futbol professional.

El Sabadell ensopega davant un Castelló superior (0-2)

Comentaris
To Top