Publicitat
Ciutat

Laura Rosel, nova directora d’Ara Llibres

La periodista Laura Rosel, en una imatge d'arxiu / ACN

La sabadellenca Laura Rosel ha estat nomenada directora d’Ara Llibres. Segons ha informat la mateixa editorial en un comunicat, Rosel compaginarà el nou càrrec amb la tasca periodística, que actualment duu a terme com a presentadora del programa ‘Catalunya Vespre a Catalunya Ràdio.

“Es tracta d’un lloc de nova creació que contribuirà a consolidar Ara Llibres com l’editorial de no-ficció líder en català”, assenyala l’editorial en el comunicat, en què apunta que Joan Carles Girbés continuarà al capdavant de la direcció editorial dels segells editorials de Som, que inclouen Amsterdam en ficció; Ara Llibres en no-ficció; i la Bernat Metge en l’àmbit dels clàssics.

Ara Llibres va néixer el 2002 amb la voluntat d’innovar en el sector editorial en llengua catalana i captar i potenciar el talent. La incorporació de Laura Rosel “permetrà seguir obrint nous camins i fer propostes editorials que estiguin al centre del debat públic, que generin opinió, que plantegin preguntes o que aportin solucions i que abasten el màxim de temes d’interès possible”, afegeix l’editorial en el comunicat.

Laura Rosel (Sabadell, 1980) va ser editora d’informatius a Ràdio Sabadell des del 2003 fins al 2007, any en què es va incorporar com a editora i presentadora de diversos programes de RAC1 i 8TV. El 2018 va presentar el programa de TV3 ‘Preguntes freqüents. Des d’aquesta tardor copresenta el programa ‘Catalunya nit’ de Catalunya Ràdio. Escriu entrevistes quinzenals amb personalitats d’actualitat per al diari ‘Ara.

Publicitat
Comentaris
To Top