Oci i cultura

El talent artístic i culinari de Sabadell, al quart número de ‘Paper de Ceba’

Els quatre números de la revista 'Paper de Ceba' / VICTÒRIA ROVIRA

El quart número de la revista de còmic Paper de Ceba, editada pel Diari de Sabadell, és una sinergia entre dos talents sabadellencs, l’artístic i el culinari, ja que hi trobareu una recreació de l’horta i la cuina de la ciutat. Aquest dissabte a la tarda s’ha presentat al carrer Sant Antoni, a Sabadell Còmics, i ja la podeu trobar a les llibreries.

La presentació ha estat una oportunitat única per obtenir una il·lustració amb la compra d’un exemplar. L’oferien cinc dels dibuixants que han participat en el número, que també han estat signant revistes: Ricard EfaCesc F. DalmasesPau GonzálezJoan Alay i Roger Vidal. En aquest Paper de Ceba han retratat obres culinàries i cuiners de la capital vallesana.

Els il·lustradors han estat firmant exemplars de la revista / VICTÒRIA ROVIRA

Rafel Sabater, propietari i fundador de Sabadell Còmics, Marc Basté, editor del Diari de Sabadell, i Ricard Efa, director de la revista, han explicat com es va gestar la revista de còmic, curiosament inspirada en la publicació francesa Les rues de Lyon. “És molt bonic poder ensenyar històries de Sabadell a través del còmic. És una ciutat amb un substrat cultural i històric molt potent”, ha expressat Efa. Sobre el quart número, ha celebrat haver pogut “creuar la pedrera artística i la gastronòmica de la ciutat”.

El quart ‘Paper de Ceba’ es presenta en societat aquest dissabte

Comentaris
To Top