Ciutat

ExpoNadó espera uns 12.000 visitants en la seva segona edició

Exponadó ha obert avui les seves portes a les famílies de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

La fira ExpoNadó torna aquest cap de setmana llarg a Sabadell per segon cop, amb l’objectiu de presentar les darreres novetats en el sector infantil i de la puericultura. Ho fa a través d’una seixantena d’expositors, la majoria de la ciutat i la comarca, que ompliran Fira Sabadell no només de productes, també d’activitats per a tota la família.

Aquesta és la setena edició de la fira, la segona que es fa a Sabadell, i que comparteix protagonisme amb les que també es fan a Vilanova i la Geltrú i a Tarragona. “Comptem amb una seixantena d’expositors i un centenar d’activitats que es duran a terme durant tot el cap de setmana, alguns d’ells adreçats als nadons i tallers per a tota la família”, explica Mayra Adell, organitzadora de la cita.

L’edició de l’any passat va anar molt bé, amb uns 12.000 visitants que van passar per les instal·lacions de Fira Sabadell. És per aquest motiu que s’ha tornat a dipositar la confiança en la ciutat. “Tenim molt bona rebuda, és cert que a Vilanova registrem uns 60.000 visitants, però això és així perquè es fa al centre del municipi, en un espai molt concorregut com ho és la Rambla, i l’accés és totalment gratuït”, explica Adell.

En aquesta ocasió, es comptarà amb un espai dedicat a les conferències d’experts. Es farà a l’auditori del recinte firal, i comptarà, entre altres, amb el reconegut infermer pediàtric Armando Bastida, que aportarà algunes de les preguntes que molts pares, sobretot els que s’etrenen en aquest món de la paternitat, es fan de manera habitual.

El Nadal hi té el seu espai

El fet que la fira se celebri  just amb l’arrencada de les propostes nadalenques ha fet que aquest any es compti amb la presència del Pare Noel, a qui els més menuts podran lliurar la seva carta. També hi haurà un tió gegant de 5 metres de llargada, que oferirà regals a tot aquell qui passi pel tradicional ritual de fer-lo cagar.

A banda, la fira disposarà d’una reproducció d’un castell de la pel·lícula Frozen, una zona de jocs i col·laborarà Una onada de Petits Somriures, del Parc Taulí.

Comentaris
To Top