Ciutat

Comencen les obres del nou carril bici de la Rambla Ibèria

Aquest dilluns han començat les obres per allargar el carril bici de la Rambla Ibèria fins a la plaça del Mil·lenari. L’objectiu dels treballs és permetre deixar enllestit el tram sabadellenc per poder-lo connectar en un futur amb un altre carril en el terme municipal de Sant Quirze del Vallès.

L’Ajuntament va traslladar als veïns de la zona el procés de millora que es durà a terme en aquest espai, ja que suposarà implementar altres millores urbanístiques. Concretament, la Junta de Govern Local de Sabadell va aprovar el 18 de novembre adjudicar les obres d’allargament entre els carrers de Pau Claris i de Viladomat a Artífex Infraestructures SL, i que compta amb un pressupost de 388.043,37 euros.

Es tracta d’una millora que ha de permetre ampliar el carril bici a través de la plaça del Mil·lenari. Quedarà pendent, doncs, la connexió final amb Sant Quirze del Vallès, on hi hauria l’enllaç amb un altre carril bici que es preveu construir en aquest municipi. La infraestructura permetrà arribar fins a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a través de les obres que ja s’estan fent per arribar al campus a través de diversos vials.

Les obres comptaran amb una ampliació de les voreres, plantació d’arbres, es reformarà el ferm i s’hi instal·larà enllumenat nou. D’aquesta manera, el traçat se sumarà al ja existent a la Rambla Ibèria, la Ronda Ponent, l’Eix Macià o l’avinguda de la Concòrdia, entre altres. La durada dels treballs serà de mig any.

Comentaris
To Top