ESPORTS

El Club Natació, obligat a guanyar; i l’Escola Pia no pot badar a Cerdanyola

Ferran Ruiz, en una imatge d’arxiu davant els salouencs, disputarà amb Catalunya un amistós amb Bahrain el pròxim dilluns / LL .F.

Jornada clau. Club Natació Sabadell i Escola Pia buscaran tornar al camí de la victòria aquest dissabte davant Salou i Cerdanyola del Vallès, respectivament. Dos rivals directes, i guanyar és cabdal per no fer un pas enrere en els objectius de la temporada.

D’una banda, els nedadors esperen, d’una vegada per totes, poder aconseguir la primera victòria del 2020 després d’encadenar nou jornades consecutives sense conèixer els tres punts. Situats amb dos punts de marge respecte al descens, i un cop superat un tourmalet molt exigent, l’equip de Borja Burgos està davant d’una de les darreres oportunitats per aixecar el vol i optar, per què no, a lluitar per la cinquena plaça, la que donaria l’accés a la Copa del Rei: “És cert que fa moltes jornades que no guanyem i això ens ha fet veure’ns en una situació que no esperàvem. Tot i això, l’equip ha estat capaç de puntuar davant el primer i segon classificat [L’Hospitalet i Mataró]”, assegurava Burgos. En la mateixa línia, va afegir: “Espero que aquestes bones actuacions ens permetin transformar-les en victòries començant pel duel d’aquest dissabte”. 

Per intentar sumar els tres punts, haurà de superar un equip que arribarà aquesta tarda a Can Balsach (20.30 h) en un gran estat de forma. Els salouencs, situats a la zona tranquil·la de la taula, estan immersos en una gran dinàmica de resultats després de sumar vint-i-cinc dels darrers trenta punts disputats. “Si féssim una classificació dels darrers mesos, serien els actuals líders. Saben molt bé quines són les seves virtuts, com per exemple, utilitzar durant moltes fases del partit la tàctica del porter-jugador”, analitzava el tècnic de Castellar del Vallès. 

De cara al duel, Burgos no podrà comptar amb Xato, baixa de llarga durada, i tindrà el dubte fins a última hora de Dani Castro, que podria gaudir dels primers minuts després de diverses setmanes absent per una lesió muscular.

Trencar la malastrugança

D’altra banda, l’Escola Pia visitarà aquesta tarda (19.45 h) Guiera per veure’s les cares amb el Cerdanyola del Vallès amb la intenció d’aconseguir els primers punts en una pista en què fins al dia d’avui, i després de tres visites, l’equip de Can Colapi ha estat incapaç de puntuar. El repte, però, serà complicat. L’equip de Pedro Donoso, que necessita tornar a Sabadell amb un resultat positiu per no perdre el contacte amb la zona alta, es trobarà un conjunt situat a les portes del play-off que encara no sap el que és perdre aquest any. Els cerdanyolencs, amb dos punts més que els sabadellencs, compten amb fins a tres jugadors que l’any passat van aixecar el títol de lliga amb el CCR Castelldefels.

Comentaris
To Top