ESPORTS

Una victòria per marxar a l’aturada amb la feina feta

El darrer gol el va marcar Luque fa un mes davant el Lloret / LL. FRANCO

No es poden escapar els tres punts. El Sabadell Nord tornarà aquest diumenge (11.30 h) al Municipal per rebre la visita de l’Escala davant la seva gent després de dues jornades lluny de Ca n’Oriac. Un duel que ha de ser clau perquè l’equip es retrobi amb la victòria a casa seva després de tres mesos en què els jugadors de Quico Díaz han deixat escapar, entre altres triomfs, dues victòries al tram final davant Lloret i Llagostera B. Un aspecte en el qual últimament Quico Díaz i Campu hi han posat fil a l’agulla, tal com ha quedat palès les darreres tres jornades, en què l’equip només ha encaixat dos gols.

Ara, però, i un cop sembla que a la parcel·la defensiva l’equip ha recuperat la solidesa defensiva de la temporada passada, cal que davant l’equip generi ocasions i gols –no marca des del passat 19 de gener–. De cara al duel davant el conjunt de l’Alt Empordà, amb un punt menys que els sabadellencs, Quico Díaz podrà comptar amb dues peces clau en el joc d’atac com són Carlos Silva i David López. Una victòria podria deixar la zona calenta a set punts abans d’una aturada que s’allargarà fins al pròxim 8 de març, quan rebrà el Palamós de Dani Muela, vell conegut de la parròquia de Ca n’Oriac.

Derbi amb regust de comiat

A la mateixa hora, i a uns quilòmetres més al sud de la ciutat, Sabadellenca i Tibidabo s’enfrontaran a La Creu en el derbi de la Segona Catalana. Per als de Torre-romeu, una de les últimes bales per mantenir-se amb vida a la categoria; i per als de Betis, fer un pas més cap a la permanència.

Comentaris
To Top