Ciutat

Comencen les obres per modernitzar el polígon de Can Roqueta

El projecte de renovació i modernització de Can Roqueta fa avui un pas més amb l’inici dels treballs de reforma per 1,5 milions d’euros

L'avinguda de Can Roqueta, a la cruïlla amb el carrer de Ca n'Alzina / GOOGLE MAPS

Les obres per renovar i modernitzar el polígon de Can Roqueta han començat aquest dilluns. Se’n fa càrrec Artífex Infraestructuras, SL, tenen un pressupost d’1,5 milions d’euros i es preveu que acabin el setembre. Amb el projecte, tant les empreses com les institucions que hi participen volen donar un impuls per revitalitzar aquesta zona empresarial i millorar-la pel que fa a l’accessibilitat, la seguretat i l’habitabilitat.

Entre les principals actuacions destaquen la construcció de dues rotondes, al carrer de Ca n’Alzina i a l’avinguda de Can Bordoll, la reducció de l’amplada dels carrils per reduir la velocitat, l’augment del nombre d’aparcaments de vehicles i la racionalització dels sentits únics de la majoria dels carrers. També es faran actuacions per millorar l’accessibilitat dels vianants, amb nous passos adaptats. Anteriorment, ja es van instal·lar càmeres de videovigilància per seguretat.

Afectacions puntuals

Les obres afectaran el carrer de Can Camps, l’avinguda de Can Roqueta, el carrer del Mas Carbó, el carrer de Can Gener i l’avinguda de Can Bordoll, entre altres. Mentre durin els treballs hi haurà afectacions puntuals, tant a la vorera com a la calçada, que afectaran el pas dels vianants, dels vehicles i l’accés al polígon i als guals. L’Ajuntament assegura que s’informarà puntualment de les afectacions.

En el marc del pla estratègic per revitalitzar Can Roqueta també s’han pres altres mesures, de millora ambiental. S’ha introduït enllumenat de tipus led, una estació de mesura de CO2, la substitució dels arbres malalts o en mal estat i s’han instal·lat carregadors de vehicles elèctrics al costat del Centre de Promoció Empresarial.

Destinen 1,5 milions a la nova fase per modernitzar Can Roqueta

Comentaris
To Top