Publicitat
Esports

El Gimnàs Municipal tanca amb més de 400 abonats

Més de 400 abonats es quedaran sense els serveis de l'equipament a partir de l'1 de gener

El Gimnàs va començar els serveis com a equipament 'fitness' l'any 1996 / CEDIDA

El Gimnàs Municipal tancarà les portes als més de 400 abonats a partir del pròxim 1 de gener. Així ho ha decidit l'Ajuntament després "d'una baixada progressiva dels abonats els últims temps, que arriba a un 45% menys que fa cinc anys, cosa que fa inviable continuar mantenint la concessió fins ara", segons han explicat a través d'un comunicat de premsa aquest migdia.

Tot i que al comunicat s'assegura que aquesta decisió ha estat comunicada als usuaris del centre esportiu, alguns d'ells afirmen al Diari de Sabadell que això no ha estat així: "Fa anys que soc abonat i ningú s'ha adreçat per comunicar-me aquesta decisió. Tot i ser petit i antic, això és una família. Aquestes no són maneres d'actuar, i menys si venen de l'Ajuntament", afirma l'Eduard.

"Sempre hem estat abandonats per l'Ajuntament"

Des de l'any 2001, l'empresa IGE ha estat l'encarregada de la gestió de l'equipament, que durant vint anys i després de firmar una pròrroga amb el consistori –des de l'any 2017 i fins al 31 de desembre–, ha dut a terme una activitat enfocada en el fitness, coordinada per 12 treballadors, que d'aquí a un mes i escaig es quedaran sense feina: "Sempre hem estat abandonats per l'Ajuntament. És molt injust el que s'ha decidit. Anirem fins on faci falta perquè els abonats puguin continuar fent esport", es queixa Magda Amor, professora de ioga del centre, qüestionant el perquè de la visita a les instal·lacions de l'alcaldessa, Marta Farrés, i de la regidora d'esports, Laura Reyes, el passat 22 de juny: "Van venir coincidint amb la reobertura. Per què? Si al cap de mig any ens farien tancar", lamenta.

Publicitat

En la mateixa línia, la coordinadora del Gimnàs, Luisa de las Heras, lamentava una decisió que ha deixat fastiguejats treballadors i usuaris: "Aquest no era el destí del gimnàs. Estem fotuts, és clar, perquè anem al carrer", sentencia.

 "Altres pràctiques esportives"

Des de l'Ajuntament s'apunta que s'està treballant per cobrir "altres necessitats esportives de la ciutat".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top