Publicitat
Ciutat

Es desprèn una petita part de la façana del Gremi de Fabricants

Una petita part de la façana del Gremi de Fabricants s’ha desprès aquest dijous a la tarda. Des d’allà mateix han avisat els Bombers i la Policia Municipal a les 17.15 h, que han acordonat la zona. No hi ha hagut ferits i es preveu reparar-ho aquest divendres.

La seu del Gremi de Fabricants, aquest dijous. Els sacs de runa corresponen a una altra obra / D.S.

La secretària general del Gremi, Núria Aymerich, ha explicat al D.S. que el que ha caigut és un tros de pedra del lateral dret del triangle superior de la façana, poc perceptible a primera vista. Aymerich remarca que l’any passat un paleta va revisar aquest mateix element i va certificar que estava en bon estat, motiu pel qual suposa que “pel fred o les temperatures d’aquests dies es deu haver mogut”.

El despreniment s’ha produït al costat dret del triangle superior / D.S.

En detectar el succés, la mateixa secretària general ha avisat la policia i els bombers, que amb el camió-escala han comprovat que no hi havia perill. Tot i que la zona està acordonada, l’afectació al pas és mínima per la ubicació de l’edifici gremial.

Publicitat
Comentaris
To Top