Ciutat

La Crida retira el suport al Govern en la gestió de la Capital de la Cultura Catalana

Un dels instants de l'acte / LLUÍS FRANCO

La candidatura de Sabadell com a Capital de la Cultura Catalana va néixer amb la intenció de ser un projecte coral entre tots els grups municipals i entitats de la ciutat. Tres mesos després, la Crida considera que aquest acord inicial no s’està complint i acusa el Govern d’actuar amb “poca transparència” i sense tenir en compte els agents culturals ni la resta de partits polítics del consistori. És per això que ha anunciat que retira el seu suport a la gestió de l’executiu en la gestió de la candidatura.

Sabadell, capital cultural?

La Crida denuncia que s’estan excloent els grups municipals de l’oposició dels acords, exceptuant Junts per Sabadell. En aquest sentit, la regidora del partit Nani Valero titlla “d’hipòcrita” el fet de convocar els partits a reunions “només per informar-los dels passos que s’estan fent, sense cap mena de participació”. De moment, com a mesura, han exposat la queixa al president de l’Organització de la Capital de la Cultura Catalana.

Per tot plegat, la Crida demana al Govern que corregeixi “aquesta deriva” i que retorni a “l’esperit d’unanimitat” que requereix la candidatura de Sabadell per ser Capital de la Cultura Catalana.

Comentaris
To Top