ESPORTS

El Sabadell desaprofita una nova oportunitat a la Nova Creu Alta (0-0)

El conjunt arlequinat no aconsegueix superar el Logronyès i continua en zona de descens

Els intents de l'equip arlequinat s'han estavellat en la teranyina defensiva visitant / Lluís Franco

Punt amarg. El Sabadell s’encalla a la Nova Creu Alta i desaprofita una gran ocasió per sortir del descens després de sumar el cinquè empat consecutiu davant un sòlid Logronyès.

Era un d’aquells partits amb doble, o fins i tot triple valor. El Sabadell tenia l’oportunitat de sortir de la zona de descens i, al mateix temps, situar el mateix Logronyès en la lluita. Una vegada més, no la va aprofitar el conjunt arlequinat. La prèvia del duel va estar marcada per la lesió als isquiotibials d’Aleix Coch, comunicada pel club minuts abans del seu inici. La pitjor notícia va ser el temps estimat de baixa: entre dos i tres mesos. Això va propiciar la titularitat de Juan Ibiza i també va encendre els llums d’alarma en les últimes hores del mercat d’hivern. Josu va ser l’altra novetat, en aquest cas pel sancionat Pierre Cornud.

El Logroyès, amb sensibles baixes, va muntar un ordenat sistema de tres centrals que gairebé es va convertir permanentment en una defensa de cinc amb el clar objectiu de tancar espais i dificultar el joc ofensiu arlequinat. Hidalgo va tornar a apostar pel trident Álvaro Vázquez-StoichkovGuruzeta i la seva mobilitat. Va costar traduir en ocasions l’aclaparador domini, però la primera, en el minut 25, va ser clamorosa. Increïble el que va malbaratar Stoichkov, tot sol davant el porter, després d’una assistència d’or d’Alvaro Vázquez. El gol semblava fet, però el gadità va engaltar malament. Ja fa dos mesos del seu últim gol.

Victor Garcia va entrar a la represa per Jaime en un canvi de tarannà ofensiu, però els primers minuts van ser del Logronyès, amb un considerable ensurt: la canonada d’Andy va fer intervenir de valent Ian Mackay, per desviar la pilota a córner. El Sabadell va perdre pistonada i Hidalgo va reaccionar amb un doble canvi -van entrar Adri Cuevas i Juan Hernández- amb l’objectiu de recuperar energia i dinamisme en el moment més crític dels arlequinats. El Logronyès va fer un pas endavant i va provocar dubtes en la defensa local.

La lesió de Xavi Boniquet, que podria ser important, va afegir un nou contratemps. Ángel Martínez va ocupar el seu lloc. El Sabadell, molt espès, va ser incapaç d’inquietar la porteria de Dani Giménez. Només alguna acció aïllada de Juan Hernández i Víctor, però sense pólvora. Molt pobre el bagatge ofensiu arlequinat de la segona part. Héber Pena va ser l’última bala. Tot i no està fi, el Sabadell va gaudir d’una grandíssima ocasió, però la rematada a boca de canó de Juan Hernández va trobar l’excel·lent resposta de Dani Giménez. I gairebé en l’acció següent el pal va evitar el desastre en un xut de Nano Mesa al pal. El Sabadell suma la setena jornada sense perdre, però ja son sis empats i continua en zona de descens. De punt en punt serà complicat.

Fitxa Tècnica

Sabadell: Mackay; Jaime (Vitor, m. 46), Juan Ibiza, Grego Sierra, Josu (Héber Pena, m. 82), Undabarrena (Adri Cuevas, m. 63), Óscar Rubio, Xavi Boniquet (Ángel Martínez, m. 73), Guruzeta, Stoichkov i Álvaro Vázquez (Juan Hernández, m. 63).

Logronyès: Dani Giménez; Iago López, Clemente, Gorka, Bobadilla (Unai Medina, m. 46), Olaetxea, Paulino, Bogusz (Rubén Martínez, m. 50), Andy, Andoni López i David González (Nano Mesa, m. 74).

Àrbitre: Miguel Ángel Ortiz Arias, Comitè madrileny. Grogues: Juan Ibiza, Adri Cuevas, Josu; Bobadilla.

Incidències: Nova Creu Alta, a porta tancada. Es va guardar un minut de silenci en record de l’exjugador arlequinat Albert Arnal.

Antonio Hidalgo: “Hem de polir detalls i guanyar, que és del que es tracta”

Comentaris
To Top