Ciutat

Ferida menys greu una dona en estavellar-se l'avioneta que pilotava prop de l'aeroport de Sabadell

Imatge de l'avioneta estavallada / CEDIDA

Una dona ha resultat ferida menys greu aquest dissabte a la tarda en un accident d'avioneta a prop de l'aeroport de Sabadell. Segons han informat diversos cossos d'emergències a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), la ferida és la pilot de l'aeronau, que s'ha estavellat fora del recinte de l'aeròdrom.

Fruit del succés, s'ha activat la fase d'emergència de l'aeroport i Protecció Civil de la Generalitat ha activat el pla especial per a emergències aeronàutiques de Catalunya (AEROCAT). L'avís de l'accident s'ha rebut a les 18.04 de la tarda i s'han traslladat fins al lloc dels fets tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, tot i que inicialment se n'havien activat vuit.

Protecció Civil també ha posat en prealerta el pla d'emergències en transport de viatgers per ferrocarril (FERROCAT), ja que s'ha tallat la circulació de Rodalies al municipi, la qual cosa afecta les línies R4 –de Sant Vicenç de Calders a Manresa per Vilafranca del Penedès, Barcelona, Sabadell i Terrassa– i R12 –de l'Hospitalet de Llobregat a Lleida per Manresa–. Sobre les 19.20 de la tarda s’ha restablert el trànsit de trens, tot i que per una sola via.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top