ESPORTS

Miguel de Hita és la nova mà dreta de Jose Manzanera

Miguel de Hita és el nou secretari tècnic / CEDIDA

El Centre d’Esports ha anunciat de manera oficial la incorporació de Miguel de Hita com a nou secretari tècnic. És un pamplonès de 30 anys que acumula una dècada d’experiència en feines de seguiment de jugadors, sobretot de la base. Va començar amb només 20 anys al Club Atlético Osasuna gairebé d’una manera casual. Posteriorment va incorporar-se al Real Oviedo en el qual ja va fer tasques més relacionades amb el primer equip i scouting del futbol professional. El seu últim club ha estat l’Alabès. Aquest dilluns ha arribat a Sabadell i s’ha tancat al seu despatx per començar a treballar amb el seu nou club.

Ara es convertirà en la nova mà dreta de José Manzanera a la direcció esportiva arlequinada. Es compleix així una de les demandes del valencià, que havia treballat en solitari aquestes últimes temporades. La situació negativa viscuda l’any passat en el mercat d’hivern ha servit de reflexió i ara l’objectiu és eixamplar el control de futbolistes per tot l’estat espanyol. Miguel de Hita acumula una notable experiència sobretot en la zona del nord. Serà important perquè la revolució en la plantilla 21/22 serà important.

Continuaran molt pocs jugadors de la temporada anterior i fins i tot algun amb contracte en vigor podria sortir aquest estiu. D’altra banda, ja han començat les negociacions amb diversos jugadors. Han sorgit els noms de Raúl Palma (San Fernando), Joseba Muguruza (Castelló), Mario Abenza (Real Murcia) o els porters Limones (Mirandés) i Álvaro Ratón (Saragossa).

Comentaris
To Top