ESPORTS

Miki Lladó passa del juvenil a liderar l’Àrea Internacional del Centre d’Esports

Miki Lladó ha estat l'entrenador del juvenil A les dues últimes temporades / Ll. Franco

Canvi de rol. Una de les peces claus en l’engranatge del Futbol Base del Centre d’Esports, el tècnic del juvenil Miki Lladó, deixa la banqueta per dirigir l’Àrea Internacional del club a partir d’ara. Tanca així una exitosa etapa al capdavant del juvenil A arlequinat, assolint l’ascens i una històrica sisena posició a la Divisió d’Honor, amb victòries de prestigi davant el FC Barcelona o l’Espanyol.

Miki Lladó, que ara es troba a Califòrnia, té experiència en projectes internacionals als Estats Units i a la Fundació Vicenç Ferrer, a l’Índia, i el Consell d’Administració considera que pot fer una tasca molt important pel seu coneixement del Centre d’Esports i la seva capacitat de gestió i visió global del món futbolístic. El club vol potenciar aquest Departament internacional amb la idea de generar nous ingressos per al club en els pròxims anys.

D’altra banda, el Centre d’Esports agraeix la tasca i implicació al costat de Miki Lladó del seu quadre tècnic al juvenil A, integrat per Martí Creus, Jandro Martínez i Albert Segura. Només Creus continuarà vinculat al club en l’àrea de metodologia del F. Base. El dilluns que ve està previst que es faci oficial el nou cos tècnic que afrontarà la segona temporada consecutiva a Divisió d’Honor, amb el llistó molt alt. De fet, des de la coordinació esportiva encapçalada per Jaume Milà ja s’està treballant de valent per formar una plantilla competitiva per mantenir l’alt nivell de la passada campanya.

Comentaris
To Top