Ciutat

Salut tanca la vacunació a la Pista tot i la petició de l’Ajuntament de mantenir-la

Quan tanqui la instal·lació s’hi hauran administrat unes 169.000 dosis

Usuaris al punt de registre de la Pista Coberta / victòria rovira

El punt de vacunació massiva de la Pista Coberta d’Atletisme tanca aquest diumenge, 18 de juliol. El Departament de Salut confirma que no es prorrogarà més la data de tancament, inicialment prevista pel passat 30 de juny, tot i que l’Ajuntament de Sabadell va plantejar a la conselleria mantenir-la oberta més dies.

Fonts del Departament de Salut no expliciten per què tanca l’equipament quan queda prop d’un 30% de sabadellencs pendents de rebre la primera dosi de la vacuna del coronavirus, i prop del 40% encara no han rebut la segona. El departament remarca que seguiran oberts els punts de vacunació als Merinals i Campoamor. Fins aquest passat dimecres, 14 de juliol, a la Pista s’hi van administrar 157.300 dosis en total, i fins el 18 de juliol, dimecres hi havia agendades 11.773 cites prèvies. D’aquesta manera, aproximadament quan tanqui la Pista s’hauran administrat unes 169.000 dosis.

Salut fa una valoració “molt positiva” del funcionament de la Pista com a punt de vacunació i agraeix la feina i el compromís dels professionals que han treballat en aquest espai. Per la seva part, l’Ajuntament subratllen que “volem vacunar el màxim de gent el més aviat possible i la pista ha demostrat ser una molt bona eina per fer-ho”. Quedarà pendent el desmuntatge del punt de vacunació, sobre el qual ja s’està treballant per definir com fer-lo, i des de Sabadell veure quins passos es fan per recuperar l’activitat atlètica en aquest equipament.

FOTOS: Així funciona el punt de vacunació de la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell

Comentaris
To Top