ESPORTS

Connexió Sabadell-Badajoz: arriba Kike Royo i marxa Adri Cuevas

Adri Cuevas en una acció de l'últim Sabadell-Rayo Vallecano / Ll. Franco

No hi ha res oficial encara, però tot apunta que a les pròximes hores es confirmarà una espècie d’intercanvi de cromos entre Centre d’Esports i CD Badajoz. El porter Kike Royo, després de ser una de les figures destacades en el conjunt extremeny a Segona B, es convertirà en el substitut d’Ian Mackay sota els pals del Sabadell mentre el migcampista andalús Adri Cuevas signarà pel Badajoz. Una doble operació que no té res a veure en les seves característiques.

De fet, Kike Royo arribarà a la Nova Creu Alta després de rescindir el seu contracte, tot plegat perquè al Nuevo Vivero aterrarà el porter Limones (Mirandés) que també era un dels candidats del club arlequinat. En canvi, Adri Cuevas havia finalitzat el seu lligam amb el Centre d’Esports el passat 30 de juny després de tres temporades d’arlequinat, havent disputat gairebé un centenar de partits de lliga (96) i marcat 8 gols, quatre dels quals en l’última temporada a la lliga SmartBank.

Adri Cuevas havia rebut una proposta -diuen important- de renovació per part del Sabadell. El jugador argumentava possibles ofertes de Segona A per endarrerir la seva decisió, fins que des de la Nova Creu Alta li van posar un termini: abans d’iniciar la pretemporada. No va haver-hi cap mena de resposta. Això ha provocat un gran malestar en el club arlequinat, que s’ha sentit utilitzat. Com a mínim esperava una resposta, encara que fos negativa. El destí, a més, no serà un Segona A sinó un equip de la mateixa categoria, la Primera RFEF, com el Badajoz. Ara la direcció esportiva ja treballa en una nova opció pel mig del camp. D’altra banda, un altre exjugador arlequinat, Jaime Sánchez, també militarà a la Primera RFEF, a les files del Deportivo, on tornarà a coincidir amb Mackay.

Kike Royo podria ser la carta amagada per la porteria arlequinada

Comentaris
To Top