Vallès

Salut obre un punt de vacunació sense cita prèvia a la UAB

Coincidint amb l’inici del curs universitari, el Departament de Salut ha obert aquest dimecres 8 de setembre un punt de vacunació sense cita prèvia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Està ubicat al centre neuràlgic del campus, en una sala annexa al cinema de la Plaça Cívica, i obrirà de dilluns a divendres. L’horari de dilluns a dijous és de 13 a 19 h i els divendres de 9 a 13 h.

Una de les primeres persones vacunades a la UAB / CEDIDA

En aquest punt hi podran accedir sense cita prèvia totes aquelles persones que no hagin rebut cap vacuna, o bé que estiguin pendents d’una segona dosi, i siguin majors de 12 anys També estarà obert a la població que visqui a la zona. La iniciativa té com a objectiu augmentar el percentatge de la població universitària vacunada. Per rebre la vacuna cal identificar-se amb la targeta sanitària, DNI, NIE o passaport.

En aquest sentit, Salut recorda que la implicació de les persones no vacunades “és fonamental” per tal d’arribar a la immunitat de grup, minimitzar els efectes de la pandèmia i iniciar el curs acadèmic amb més seguretat.

El nou punt de vacunació de la UAB se suma als altres 20 que la Regió Sanitària Metropolitana Nord té oberts al territori, a les poblacions d’Arenys de Mar, Badalona, Barberà del Vallès, Granollers, Mataró, Mollet, Sabadell (Merinals i Campoamor), Sant Cugat del Vallès, Vilassar de Mar, Llinars del Vallès, Rubí i Terrassa.

Comentaris
To Top