Ciutat

El Taulí vacunarà cada dimecres de setembre sense cita prèvia

Imatge d'arxiu d'un vial de la vacuna de Janssen contra la covid-19 / ACN

El Parc Taulí vacunarà els majors de 40 anys sense cita prèvia tots els dimecres de setembre i el primer d’octubre. D’aquesta manera el Departament de Salut vol accelerar la immunització de la ciutadania contra el coronavirus.

Així, dimecres 8, 15, 22 i 29 de setembre, així com el 6 d’octubre, totes les persones que estiguin en aquesta franja d’edat podran anar al porxo de l’entrada de l’hospital de Sabadell i rebran la vacuna de Janssen. Aquesta és monodosi i amb una única punxada n’hi ha prou per aconseguir la immunitat. L’horari del punt de vacunació és de 8 a 14 h.

Per poder-se vacunar cal identificar-se amb la targeta sanitària individual (TSI) o el DNI, NIE o passaport.

Comentaris
To Top