Publicitat
Ciutat

Un esvoranc a la piscina de Ca n'Oriac obliga a tallar dues hores la circulació de trens al nord

Estació FGC de Sabadell Parc del Nord / V.R.

Un esvoranc de grans dimensions a la piscina municipal de Ca n'Oriac de Sabadell ha obligat a tallar de manera preventiva la circulació de trens de la línia S2 de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) entre Sabadell Nord i Sabadell Parc del Nord durant un parell d'hores

Els bombers han rebut l'avís a les 9.39 h que una fuita d'aigua havia provocat l'esfondrament en superfície a les instal·lacions esportives. Com que es troben a tocar del túnel del tren, han demanat a FGC que aturés la circulació.

Servei normalitzat

Fonts dels bombers han detallat que s'ha fet una inspecció visual del lloc per descartar cap afectació al túnel. Poc després s'ha confirmat que no resultava un risc i el servei de trens s'ha restablert.

CASSA està fent treballs per restablir el servei d'aigua tallat i demà es farà la reparació de la tuberia i l'esvoranc.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top