Ciutat

Educassa ha format 150.000 alumnes de Sabadell

Educassa ha format més de 150.000 alumnes sabadellencs, en els 35 anys de trajectòria des que es va començar a implantar a les escoles de la ciutat. De fet, el programa formatiu d’Aigües Sabadell sobre els cicles de l’aigua i la sensibilització mediambiental és el més antic de l’Estat amb aquestes caractarístiques. Així ho van posar de relleu Xavier Cabanillas, director general d’Aigües Sabadell, en roda de premsa.

L’EDUCASSA és el programa de sensibilització mediambiental degà a tot l’Estat i una de les primeres entitats que va oferir activitats formatives a Sabadell: fa 35 anys, cap companyia oferia un programa amb activitats de sensibilització sobre l’aigua a les escoles. Aigües Sabadell va ser pionera i, 35 anys després, segueix apostant-hi.

Cada curs escolar hi participen més de 5.000 estudiants de Sabadell. L’any passat, com a conseqüència de la pandèmia, la participació va baixar lleugerament, situant-se en 4.300 estudiants sabadellencs. Manuel Robles, regidor d’Educació, ha destacat la consolidació del programa i la capacitat d’adaptació dels seus continguts a les diferents tendències i contextos educatius: “Les activitats d’EDUCASSA tenen sempre molt bona rebuda per part dels centres educatius”. L’EDUCASSA forma part del programa Ciutat i Escola que impulsa el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell.

Comentaris
To Top