Publicitat
Ciutat

VÍDEO: Trets en una arriscada persecució policial de lladres a Sabadell

[Marc Parayre / Guillem Plans]

La nit de diumenge, la Policia Municipal de Sabadell i els Mossos d’Esquadra van emprendre una arriscada persecució de presumptes lladres per l’autopista. Agents municipals advertits per una trucada van enxampar un grup de persones a l’interior de l’empresa tecnològica Atsepimer, situada a la Zona Hermètica i dedicada a la distribució de telefonia i accessoris. Quan els efectius estaven a punt d’entrar a l’interior de la nau, dues furgonetes –robades anteriorment a Sabadell i a Barcelona– van esbotzar la porta, van tombar vehicles policials i van escapar en direcció a Barcelona per la C-58.

Una de les furgonetes va poder escapar, mentre que l’altra va ser interceptada en una zona boscosa de Santa Perpètua de Mogoda i es troba ara a la comissaria de Montcada i Reixac. Els ocupants van saltar del vehicle i van fugir camp a través. “Eren tres o quatre persones, però anaven vestides de fosc, amb passamuntanyes, i no vam poder-les identificar”, ha explicat l’intendent major de la Policia de Sabadell, Joan Antoni Quesada. Sense èxit, un dels agents municipals va cridar l’alto diverses vegades als lladres i va disparar a l’aire per intentar que s’aturessin.

L’intendent de la policia ha situat un altre vehicle en escena, que també va aconseguir fugir. Es tracta d’un cotxe, presumptament robat, que els lladres haurien utilitzat per arribar fins a davant de la nau.

En el moment de la intervenció policial, hi havia una desena de vehicles policials vigilant entorn de la nau. Tres agents de la Policia Municipal van resultar ferits lleus –cops i rascades– quan els presumptes delinqüents van rebentar la porta per fugir. Els lladres continuen en ordre de recerca i captura.

La policia no ha trobat cap producte a l’interior de la furgoneta interceptada. Ara bé, el propietari de l’empresa de tecnologia, Toni Pérez, afirma que els lladres van endur-se molta mercaderia. Estaria doncs, a l’interior del vehicle que va aconseguir fugir. “Van ser molt precisos. Hi ha sistemes d’alarma, moltes mesures de seguretat”, ha declarat. En el mateix sentit, Quesada ha afirmat que “el robatori estava perfectament planificat”.

Una trucada d’alerta

Cap a les 21.30 h d’aquest diumenge, un ciutadà d’origen africà va avisar la policia que havia vist com un grup de persones entrava a la nau de Zona Hermètica amb la intenció de robar-hi. Ràpidament, diferents operatius de la Policia Municipal es van desplaçar fins a l’exterior del recinte i van comprovar que faltava un pany en una de les portes d’accés i sentien sorolls a l’interior, segons ha explicat l’intendent major de la Policia de Sabadell.

Mentre un agent trucava a l’empresa encarregada dels sistemes d’alarmes de la nau per tenir informació i poder accedir a l’empresa, la policia va sentir com s’engegaven motors a l’interior de l’empresa. Aleshores, les dues furgonetes van esbotzar la porta completament per fugir.

“Sort vam tenir que vam sentir sorolls a l’interior de la nau i ens vam poder enretirar a temps. Si no, els agents haurien patit conseqüències molt greus per la seva integritat”, afirma Quesada.

Publicitat
Comentaris
To Top