Oci i cultura

El Ceba’t vol atreure adolescents ‘gamers’

A l’espai de videojocs hi podran accedir els nois i noies majors de 12 anys / DS

Els tornejos de videojocs s’incorporen a la programació d’oci familiar del Ceba’t. Aquest festival tindrà lloc els dies 6 i 7 de novembre a Fira Sabadell. 

De la mà de l’empresa ASOBU eSports, els més grans de 12 anys podran adquirir una entrada específica per jugar i competir en els tornejos de Fornite, Rocket League i FIFA 22, entre d’altres.

De fet, s’instal·larà un espai específic de videojocs, obert tots dos dies d’11 h a 23 h. Es dividirà en tres zones de gaming diferenciades:

‘Fortnite’

El conegut battle royale més famós entre els joves no podia faltar a la cita d’aquest esdeveniment d’oci familiar. Els participants podran disputar partides d’entre 20 i 30 minuts de durada, sigui de manera conjunta com per equips.

‘Roquet League’ i ‘FIFA 22’

El Ceba’t oferirà un petit espai per al videojoc esportiu de moda entre els joves: marcar gols amb cotxes.

D’altra banda, també s’oferirà el FIFA 22. Els jugadors tindran la possibilitat de provar la nova versió actualitzada del popular videojoc FIFA i formar el seu propi equip amb els seus jugadors favorits.

“Família al complet”

Per a Jordi Lozano, director del Ceba’t Festival, la incorporació d’aquest espai “suposa una oportunitat per ampliar activitats orientades al públic adolescent”. I és que, així, “les famílies podran acudir al festival al complet, independentment de les edats dels seus fills”. 

Lozano sosté que “els tornejos de videojocs se sumen a un programa molt variat d’activitats”, després que l’organització hagi modificat la graella arran de les mesures antiCovid. 

Comentaris
To Top