Ciutat

La Fira Nuvis arriba a Sabadell aquest cap de setmana amb l’última tendència en vestits de casament

La Fira Nuvis del Vallès arriba a la ciutat aquest cap de setmana, considerada una de les més importants del sector nupcial de Catalunya. Se celebrarà a Fira Sabadell, dissabte i diumenge, per oferir una gran varietat de productes i serveis per la celebració de casaments.

Organitzar una boda és un procés laboriós, amb moltíssims maldecaps: trobar una ubicació, decidir els vestits, els anells, el menjar, les fotografies, la decoració o el ball. A la cita, els interessats podran posar fil a l’agulla a totes aquestes gestions. El públic podrà trobar novetats, assessorament i alhora se li oferirà la possibilitat de gaudir d’avantatges i promocions i activitats. També podrà comparar les ofertes dels diferents proveïdors.

Hi haurà demostracions de perruqueria i estètica, desfilades de col·leccions de vestits de les col·leccions de l’any 2022 per a homes i dones, les últimes novetats del sector, sortejos i espectacles. L’entrada és gratuïta.

Fira Nuvis es podrà visitar els dies 20 i 21 de novembre. L’horari serà dissabte de 10.30 h a 21 h i diumenge de 10.30 h a 20 h. S’haurà d’entrar al recinte firal a través de la plaça de la Sardana.

Comentaris
To Top