ESPORTS

Castellet, plata al ‘superpipe’ del Dew Tour

Castellet, al podi de Colorado, amb Chloe Kim i Xuetong Cai / cedida

Dues grans rondes de 95,00 i 93,00 punts han permès a Queralt Castellet penjar-se la medalla de plata a la final del superpipe del Dew Tour a Colorado, celebrat aquest passat cap de setmana als Estats Units

Castellet arribava a la cita entre les favorites: els seus trucs i la capacitat d’innovar la situaven entre les candidates a medalla. I així va ser. Ja des de la primera ronda –93,00 punts– Castellet va fer bons els pronòstics. Però la sabadellenca encara amagava alguna carta, i en la tercera i definitiva ronda, Castellet s’enfilava fins als 95,00 punts. Només la nord-americana Chloe Kim aconseguia superar la sabadellenca (96,00 punts). El podi el va completar Xuetong Cai (89,00 punts).

Amb aquest nou podi –dos de dos en aquesta temporada olímpica–, Castellet reforça el seu idil·li amb el Dew Tour, on ha aconseguit penjar-se el bronze en les darreres dues edicions, a més de guanyar l’or l’any 2010 i 2011: “Estic molt contenta amb la competició i amb el que significa aquesta medalla, que serveix per superar les medalles de les darreres dues edicions”, afirmava Castellet després de penjar-se la medalla de plata.

Comentaris
To Top