Publicitat
Ciutat

Llibertat amb càrrecs per al camioner de l’accident de l’AP-7 en què van morir tres persones

El camioner detingut per l’accident de l’AP-7 a Barberà del Vallès, en què van morir tres persones, ha sortit en llibertat provisional aquest dijous. Així ho ha decretat la titular del jutjat d’instrucció número 1 de Cerdanyola del Vallès, en funcions de guàrdia. Està acusat de tres delictes d’homicidi imprudent pel sinistre.

Per al detingut, la magistrada ha acordat la llibertat provisional amb mesures cautelars de retirada del permís de conduir i del passaport, i l’obliga a comparèixer de manera puntual al jutjat.

En l’accident s’hi van veure implicats el camió de gran tonatge que conduïa el detingut i quatre vehicles. Hi van perdre la vida tres persones i deu més van resultar ferides, una d’elles crítica. La causa està oberta pel delicte d’homicidi imprudent.

Un ferit, crític al Taulí

El sinistre va tenir lloc dilluns 24 de gener cap a les 14.56 h, al punt quilomètric 146,5 de l’AP-7, quan es va produir una col·lisió per encalç amb quatre turismes i un camió.

Un dels vehicles es va incendiar. La primera víctima és l’ocupant d’aquest cotxe cremat, de 62 anys i veí de Cerdanyola. Les altres dues víctimes mortals són les passatgeres posteriors d’un dels altres turismes, de 64 i 65 anys i veïnes de Barcelona.

Hi ha deu ferits més de diversa consideració, un en estat crític a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Arran de la incidència es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tretze ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Publicitat
Comentaris
To Top