Publicitat
Ciutat

Un incendi al Taulí obliga a desallotjar una part d’Urgències

El Parc Taulí té la Unitat Docent de Medicina de la UAB a l'edifici Victòria Eugènia / LLUÍS FRANCO

Un incendi aquest dijous al voltant de les 10 h ha obligat a desallotjar part de la zona d’Urgències de l’hospital Parc Taulí. No hi ha hagut ferits, segons fonts de la corporació sanitària i el servei es continua prestant amb normalitat.

Concretament, el quadre elèctric extern d’un equip de climatització ha començat a treure fum i part de la fumerada ha entrat a les Urgències. “De seguida s’ha vist què era i ho ha apagat el mateix personal del Taulí”, apunten les mateixes fonts. No hi ha hagut flama, per la qual cosa l’afectació ha estat menor.

L’àrea afectada ha sigut la de nivell 2, on hi ha els pacients més complexos. A les 11 h encara hi ha “una petita zona” de la qual s’han hagut de treure els pacients i no n’hi tornarà a haver fins que es ventili correctament l’espai.

Des de l’hospital asseguren que estan treballant per substituir la màquina afectada en les pròximes hores. Seguint el protocol, s’ha activat el cos de bombers, que s’ha desplaçat fins a la corporació sanitària, però no ha hagut d’intervenir.

Publicitat
Comentaris
To Top