Ciutat

Detinguts dos homes per un robatori al restaurant Chumi Churri de Sabadell

Captura del vídeo que mostra el robatori al restaurant de Sabadell

Les imatges de les càmeres de seguretat mostren el robatori de la caixa enregistradora del local després de trencar el vidre

Captura del vídeo que mostra el robatori al restaurant de Sabadell

Dos joves han estat detinguts aquest dimecres com a presumptes autors d’un delicite de robatori amb força després d’assaltar de matinada el restaurant Chumi Churri, a la zona de l’Eix Macià de Sabadell.

Tal i com es pot veure en el vídeo de les càmeres de videovigilància del local, un home ha entrat al local després de trencar el vidre. Al cap d’escassos segons, surt amb la caixa enregistradora a les mans.

Hores després del robatori, diversos ciutadans de la zona han manifestat haver vist en el descampat del Parc Catalunya a dues persones amb la caixa.

Després de visionar les imatges, una patrulla de paisà dels Mossos d’Esquadra s’ha desplaçat fins a la zona, accedint al local de reunió habitual del grup de joves sobre el qual s’havia fet l’avís. Allà hi han detingut dues persones com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Més casos en les darreres setmanes

El del restaurant Chumi Churri no és l’únic cas de robatori en un local d’oci i menjar. Fa uns dies, un lladre es va endur diverses tauletes del restaurant MacroBocatas Popeye de Sabadell. El vídeo de les càmeres de videovigilància mostren el modus operandi de l’assaltant, que es guarda el dispositiu abans d’abandonar l’establiment. El seu propietari ha denunciat l’augment de la inseguretat i casos similars a la zona en les darreres setmanes.

Comentaris
To Top