Oci i cultura

Corrandes són corrandes estrena nou disc de cançó improvisada

El grup sabadellenc ha obert una campanya de finançament per pagar les despeses de l’àlbum

Corrandes són corrandes / D.S.

El grup sabadellenc Corrandes són corrandes, icònica banda de la cançó improvisada, és punt d’estrenar el seu tercer disc, La meitat en són mentida. S’estrenarà el dijous 7 d’octubre per la porta gran, a la plaça Sant Domènec de Manresa, en el marc de la Fira Mediterrània. Serà el primer tastet de l’àlbum, en què participa tota la plantilla de tots els espectacles de la bandai se sintetitzen totes les propostes del grup.

El grup ha obert una campanya de micromecenatge a la plataforma Tot Suma, per pagar despeses de gravació, de producció física i de distribució digital a la discogràfica. A canvi de les contribucions, hi ha nombroses recompenses.

La primera cançó del disc és D’aquí estant veig una estrella i Ball de la Tal·lura, una proposta de balls cantats. Corrandes són corrandes està format per Anaís Falcó (veu, violí i percussions tradicionals), Christian Simelio (veu), Jaume Casalí (acordió diatònic i veu), Marc Torrent (guitarró, viola de roda i veu), Anna González (bandúrria i llaüt) i Pep Coca (contrabaix). El disc està gravat a l’estudi del sabadellenc Oriol Cases.

L’àlbum inclou diverses col·laboracions: Patri Garcia i Xavier Rota (veu i percussions), Pascale Respaud -Revelhet- (veu), Naroa Martínez (veu), Carles Sans (veu), Massi Aït-ahmed (veu), Xabier Berasaluce “Leturia” (pandereta) i Carlit Falcó (veu).

Comentaris
To Top