Ciutat

Continua la recerca de l’home desaparegut: “L’únic que m’importa és trobar el meu pare”

Agents policials i d’emergències mantenen la cerca de José Cañete Cabello, de 74 anys

Continua la recerca del veí de Sabadell que va desaparèixer el passat 4 d’octubre. “Simplement vull que trobem el meu pare. És l’únic que ara m’importa”, ha remarcat aquest dijous una de les seves filles.

Així, agents policials i d’emergències mantenen la cerca de José Cañete Cabello, de 74 anys. Els diferents cossos treballen amb la hipòtesi que està a Sabadell, pels voltants del seu barri, sense que hi hagi un focus clar de la zona de la desaparició. L’última vegada que se’l va veure va ser al centre Cívic de Can Rull a les 11 del matí. La recerca s’intensificarà en les pròximes hores a la zona de Castellarnau.

Fins ara, s’ha indagat sobre el bosc de Can Deu, i per les proximitats del riu Ripoll. A Terrassa se l’està buscant per la zona de la Font de la Grípia, segons fonts policials. També s’ha instala·lat una carpa de l’Ajuntament de Sabadell al camí Molí de l’Amat.

L’home, que té alzheimer, va indocumentat i sense telèfon. Es demana col·laboració ciutadana per trobar el José. Si tenen cap informació truquin al 112 o al 900 112 092.

Drons i helicòpters en el gran desplegament per trobar l’home desaparegut de Sabadell

Comentaris
To Top